anyavanderschaaf-3

PHOTO ANYA

De vrouw achter Photo Anya dat ben ik Anya Nibourg – van der Schaaf, een gepassioneerd, autodidact fotograaf. Ik werk op een ontspannen wijze,  vanuit een gedreven liefde voor de mens in al zijn facetten met een goed oog voor detail.

 

INSPIRATIEBRON

Na jaren van hopen en dromen zijn onze kinderen Nymphe en Merlijn geboren en inmiddels 17-jarigen. Zij zijn mijn grote inspiratiebron en waar de liefde voor fotograferen begon.

 

VERSMELTEN VAN GESCHIEDENIS EN TOEKOMST

Komend uit een warm nest met creatieve ouders; moeder beeldend kunstenaar en vader architect, hebben er aan bijgedragen dat ik een goed oog en gevoel heb ontwikkeld voor mooie beelden, vormen, kleuren en compositie.

 

DE MENS OP ZIJN LEVENSPAD

Binnen de contouren van de lens, verbeeld ik graag de mens in verschillende stadia op zijn levenspad, puur en ongedwongen (portret, trouwen, geboorte, ernstig zieke, uitvaart, band, evenement, reportage, dier, architectuur, bedrijf). Graag beweeg ik op uw wens ook mee naar andere gebieden. Ik laat mij graag uitdagen en ben tot alles bereid.

 

ZWART WIT | KLEUR

Mijn voorkeur gaat uit naar zwart-wit fotografie omdat hierbij, wat mij betreft, de essentie het best zichtbaar is. Uiteraard fotografeer ik ook in kleur.

 

KENNISMAKING

Je bent van harte welkom om contact op te nemen via mail@photoanya.nl  om jouw  wensen voor te leggen. Na ons eerste contact kunnen we kennismaken en bespreken hoe we jou wens gaan vertalen naar prachtige beelden voor een passende prijs. Met mijn mobiele studio kan ik fotograferen op elke gewenste locatie. Ik ontmoet je graag!

 

Anya

 

“Photography is way of feeling of touching of loving” –  Aaron Siskind